Journal | Christofer Sandin

Inget SM till helgen

Idag tog vi beslutet att det inte blir något inomhus-SM till helgen för min del. Anledningen är den sträckning i baksidan jag fick under tävlingen i Göteborg för snart tre veckor sedan och trots att rehab-träningen fungerat väldigt bra och att jag kunde börja springa redan efter en vecka så var det lite för kort med tre veckor för att springa max.

Målet var givetvis att vara med och slåss om medaljerna på både 60m och 200m. Förra året tog jag två brons och siktet var inställt på att förbättra det i år. Tyvärr så är även att hålla sig skadefri en del av spelreglerna…

Det finns givetvis inga bra tillfällen att dra på sig en skada, men detta var ändå ett av de tråkigaste tillfällena för min del då jag var på väg att komma i riktigt bra form och tekniken verkligen började falla på plats. Men framför allt så var det riktigt roligt att springa igen!

Just nu har jag lite hängläpp och känner mig lite less på situationen men imorgon skall jag börja se framåt och jag hoppas på att jag kan ha nytta av de extra träningsveckorna till sommaren i stället.

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries