Journal | Christofer Sandin

Finnkampen

Till helgen är det dags för Finnkampen på Ullevi. Jag har blivit uttagen att springa 100m och 4x100m och det skall givetvis bli riktigt roligt. Ullevi är och kommer alltid att vara "hemmaplan".

Jag hade en ganska trist början på säsongen, bortsett ett lyckat Stafett-SM, med skadekänningar under ett par veckors tid. Men som jag skrev i förra inlägget, så har jag nu kunnat träna bra sedan strax innan SM och formen har varit konstant stigande sedan den trista fjärdeplatsen på 100m på SM. Efter årsbästat på 200m i lördags vet jag att jag är i bra form så nu hoppas jag att det kan lossna på 100m också…

Om man skall tro alla rykten, och Bea själv för den delen, så blir Finnkampen hennes sista tävling. Jag tror söndagen kommer att bestå av en massa olika känslor, det enda som är ganska säkert är nog att hon kommer att "leverera" precis som vanligt. :-)

För min del håller jag mig till min plan - först skall säsongen avslutas och sedan skall jag filosofera och fundera i lugn och ro… Hoppas vi ses till helgen!

Go to the start page  |  Go to a list of all journal entries